Celebra La Castanyada a l’Entorn Únic de Cal Tort a la Garrotxa

,
Celebra La Castanyada a l'Entorn Únic de Cal Tort a la Garrotxa

Castanyada és una festivitat tardorenca emblemàtica a Catalunya, on es realcen sabors i tradicions. En aquest sentit, Cal Tort, ubicada a la bonica regió de la Garrotxa, es presenta com l’espai ideal per celebrar aquesta data tan especial en un entorn que destil·la pau i harmonia natural.

Cal Tort és una casa rural que brinda tot l’encant i la comoditat necessaris per a una celebració íntima i memorable de La Castanyada. L’establiment convida els hostes a gaudir de les festivitats en un ambient càlid i acollidor, sent un refugi perfecte per a grups, famílies o parelles.

A les proximitats de Cal Tort, els visitants poden recol·lectar castanyes fresques als frondosos boscos de la regió. La tardor a La Garrotxa és un espectacle visual, on els tons daurats i vermellosos pinten el paisatge, creant l’ambient perfecte per a la celebració.

Un cop recollides les castanyes, els hostes poden tornar a la confortable casa rural per rostir-les i gaudir-les en companyia. No hi ha res com el sabor de les castanyes acabades de rostir, acompanyades dels tradicionals panellets i un bon vi dolç, per submergir-se completament en l’esperit de La Castanyada.

A més, Cal Tort ofereix espais ideals per a la convivència i el gaudi durant la celebració. Les seves instal·lacions són àmplies i confortables, cosa que permet que els hostes puguin compartir i celebrar en un ambient genuïnament casolà i acollidor, mentre es troben envoltats per la serenitat del parc natural.

Viu una Castanyada autèntica i plena d´encant a Cal Tort, a la Garrotxa, gaudint d´una celebració que combina tradició, sabor i natura en un escenari incomparable.