Descobreix l’encant de la primavera a Cal Tort

Amb l’arribada de la primavera, Cal Tort es prepara per rebre als seus visitants amb tot el seu esplendor. Ubicada en plena natura, a la comarca de La Garrotxa, aquesta casa rural d’ús turístic ofereix una experiència única per aquells que busquen desconnectar i gaudir de la tranquil·litat que només l’entorn rural pot oferir.

Les flors silvestres i els arbres en flor creen un paisatge de somni que convida a sortir a passejar i explorar els voltants. A Cal Tort, els hostes poden gaudir de rutes de senderisme i ciclisme, i descobrir llocs de gran bellesa com el Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa.

A més, a la primavera es celebra una de les festes més emblemàtiques de la zona: la Fira del Formatge de La Garrotxa. Durant aquest esdeveniment, que té lloc al mes de maig, els visitants poden degustar i comprar els formatges artesanals de la zona, així com gaudir d’activitats i espectacles relacionats amb el món del formatge.

A Cal Tort, els hostes poden gaudir de la gastronomia local al seu restaurant, on s’elaboren plats tradicionals amb productes de la zona. A més, la casa rural compta amb àmplies jardins i una piscina a l’aire lliure, on relaxar-se i gaudir del bon temps.

En definitiva, la primavera és una època perfecta per visitar Cal Tort i descobrir tot el que La Garrotxa té a oferir. Natura, gastronomia, cultura i relax es combinen en aquest racó de Catalunya per oferir una experiència única i inoblidable.