Casa rural a la Garrotxa

Al nord-est de la Garrotxa als peus del Mare de Deu del Mont i enmig d’un bell bosc de més de 15 ha d’alzines i pins trobem Cal Tort, una antiga masia que data de 1850 i que ha estat totalment restaurada, preservant la naturalesa de la casa de pagès original.

Durant el procés de restauració s’han cuidat tots els detalls com les seves parets de pedra, portes i finestres de fusta, per a mantenir l’aspecte original de la casa, la qual està oberta als qui vulguin gaudir d’aquesta bella regió catalana.

Cal Tort té capacitat per a albergar còmodament fins a set persones, està dividida en dues plantes, en la seva planta baixa se situen la sala d’estar amb xemeneia, el menjador i la cuina, es disposa a més d’un lavabo complet, en la segona planta se situen les habitacions: una de matrimoni, una doble i una triple així com dos lavabos.

La casa compta amb calefacció a través de radiadors situats en les diferents estades, disposa a més de tot l’equipament necessari com a mantes, llençols i tovalloles. La cuina té forn a gas, nevera, microones, cafetera i placa de cocció, així com plats, gots i coberts, la qual cosa fa que cuinar sigui molt còmode i agradable, fins i tot es compta amb una barbacoa.

Un dels aspectes més interessants de Cal Tort és l’entorn tan atractiu que brinda als qui tenen la de venir i gaudir d’increïbles capvespres i postes de sol, així com de passejos al Parc Natural de la Garrotxa, La Fageda, el Castell de Dosquers i molt més.