Gaudeix de les festes i millors esdeveniments a la Garrotxa

,
garrotxa volcanic

Les festes populars de la Garrotxa han intensificat l’activitat turística en la zona durant anys. En l’àmplia varietat de la seva agenda s’aborden activitats com la fotografia, música, dansa, i fins i tot la bruixeria o senderisme i molt més.

La biennal Olot Fotografia és part del pla vacacional dels qui els encanta la lliure participació. Els fotògrafs exposen les seves obres en espais d’olototografía.cat amb l’ànim de ser seleccionats per l’Associació d’Olot-Fotografia i l’Institut de la Cultura.

Una vegada seleccionats, envien per email la seva col·lecció i estan uns dies abans de la inauguració per a muntar les seves obres en l’espai designat. Les col·leccions compten amb dret d’autor. Participen en tallers, premis i beques. També, poden donar la seva obra a la Font.

Ésdansa Les Preses és un festival de música i dansa amb presència internacional, és part del patrimoni cultural de la regió catalana. Prop de deu mil persones se senten convocades i es mobilitzen a l’agost per a gaudir de noves propostes des d’angles com la creació, interculturalitat, participació i projecció de la dansa tradicional.

La Fira de Bruixeria de Sant Joan les Fonts es una proposta esotèrica amb dansa, xerrades, vol d’escombra, marxes, mercadet màgic i més. Tradició catalana de la primera setmana d’octubre amb activitats per a tots els públics.

La Garrotxa Volcanic Walking, senderisme amb rutes i passejos tranquils. Caminades amb fogates i postes del sol. Marxes nòrdiques, pobles encantadors amb allotjaments espectaculars, gastronomia exquisida i degustació embotits artesanals en els paisatges volcànics d’Olot.