Turisme rural a la Garrotxa, coses a tenir presents

Les persones solen convertir les vacances en una altra part de la seva rutina, visiten la platja i la muntanya quan es tracta de l’estiu i escullen destinacions on hi hagi neu, quan és hivern, però a Espanya hi ha molts altres encants, altres maneres de vacances que permeten sortir del que és convencional.

El turisme rural a La Garrotxa és un dels exemples que es poden viure vacances inoblidables, escapant del que és convencional.

Raons per fer turisme rural a la Garrotxa

Els motius per decidir fer turisme rural a la Garrotxa són múltiples, entre les que més destaquen es poden esmentar:

  • El clima de la Garrotxa, encara que pot resultar una mica plujós, ofereix les temperatures perfectes per gaudir de diverses activitats tot l’any i és que, no fa gaire calor, però tampoc és una localitat gaire freda.
  • A la Garrotxa es poden trobar paisatges rurals catalogats com els més bonics de tot Catalunya, La Garrotxa està plena de rius, serres, cascades, rierols i granges, espais on tota la família pot dur a terme una gran varietat d’activitats.
  • Els camins per fer senderisme són múltiples, o per fer passejades amb bici. La Garrotxa és el paratge perfecte per experimentar una desconnexió total de tot i submergir-se per complet a la natura.
  • La cuina volcànica típica de la Garrotxa és una altra de les raons per fer turisme local allà. Els plats són preparats amb productes collits a la mateixa localitat, formatges artesanals, carns alimentades amb pastures de la comarca i més.
  • Finalment, quan es fa turisme rural a la Garrotxa, les persones tenen l’oportunitat de visitar una granja, podran conèixer i experimentar de prop tot allò relacionat amb la vida del camp.