Vacances en família a la Garrotxa

Escapar-se un cap de setmana cap a la Garrotxa és una d’aquelles iniciatives que tothom estimarà i és que aquesta localitat ofereix múltiples activitats per al gaudi de la família, llocs històrics, entorns rurals, restaurants i més.

Els qui fan vacances en família a la Garrotxa solen decantar-se pel lloguer d’una masia, així poden dur a terme activitats pròpies del turisme rural i gaudir d’activitats a l’aire lliure en companyia de tota la família.

Què fer durant les vacances en família a la Garrotxa?

La Garrotxa té activitats per a tota mena de turistes, en el cas dels que viatgen en família és perfecte, perquè tots trobaran la forma idònia de passar el temps.

  • El passeig per la Fageda d’en Jordà és una activitat que tothom estimarà, des dels més petits fins als adults podran gaudir d’excursions i visites a granges d’animals.
  • Una altra activitat perfecta per a tota la família és passejar amb ruc pel Parc de Pedra Tosca, els preus d’aquesta activitat variaran en funció de l’empresa que es contracti.
  • Un lloc emblemàtic a Olot és el Parc Nou. És un espai tranquil que permet estar en contacte amb la natura, perfecte per passar una tarda tranquil·la en família o per a una caminada romàntica en parella.
  • Una altra activitat imperdible per fer a la Garrotxa quan s’estiueja en família és l’excursió als gorgs de les Planes de Hostoles per conèixer els gorgs i recórrer camins naturals bonics, captivadors.
  • Pels que viatgen amb nens, visitar la granja La Fageda, on es preparen els populars iogurts, és una experiència increïble, els nens podran sentir-se grangers per tot un dia i tots podran conèixer més detalls sobre la història de La Fageda.