Masia amb piscina a la Garrotxa per a turisme rural

Quan es parla de turisme rural es fa referència a aquest turisme que, com el nom fa referència, es desenvolupa en entorns rurals, per a les persones que busquen desconnectar-se, estar en un entorn de pau, allunyat dels suburbis. Vacacionar a una masia i fer turisme rural és l’alternativa perfecta.

Conèixer poblats petits, estar en contacte amb els pobladors de les zones, conèixer més sobre la feina del camp, són part de l’experiència de fer turisme local.

Per què vacacionar en una masia?

Viure en una masia és una de les coses més gratificants, però per als que no tenen aquest privilegi, sempre hi ha l’oportunitat de llogar una masia amb piscina per vacacionar, alguns dels beneficis d’aquestes estades són:

Tranquil·litat

Una cosa característica dels espais rurals és que ofereixen tranquil·litat, pau, estan allunyats del soroll i de l’estrès que moltes de les ciutats poden generar.

Contacte amb la natura

Una de les coses que captiva els que visiten aquests espais és el fet que poden tenir accés a paratges naturals bonics, únics i és que a les ciutats són pocs els espais naturals, àrees verdes, a les quals es pot tenir accés. Quan es fa turisme rural, les activitats exteriors estan a l’ordre del dia.

Per què escollir una masia amb piscina?

Aquesta alternativa és una de les millors en especial si es llogarà una masia per a les vacances d’estiu, res com gaudir un dia d’estiu a la vora d’una piscina, o refrescar-vos durant els dies més calorosos de l’any.

Viure l’experiència del turisme rural, allotjant-se en una masia és una experiència inoblidable que tothom hauria de viure almenys una vegada a la seva vida.