Reservar masia a la Garrotxa, aspectes a tenir en compte

La Garrotxa és una regió Catalana que captiva a qualsevol que es pren el temps per a visitar-la i una de les millors maneres de gaudir d’aquest encantador lloc és llogant una masia.

Però, abans de fer-ho, és important considerar uns certs aspectes per a poder treure-li el màxim profit a l’estada en el lloc, a continuació es desenvolupen aquests punts claus a considerar per a fer una elecció encertada de la masia a la Garrotxa.

Aspectes a considerar abans de llogar una masia a la Garrotxa

Entre els factors més importants a considerar quan es lloga una masia o casa rural a la Garrotxa es troben:

1.- Habitació o casa completa?

Aquest és un dels aspectes claus, primer s’ha de determinar si es farà el lloguer d’una masia o casa rural completa, o només d’una habitació, en aquest últim cas és important tenir present que es compartirà la casa amb altres hostes.

2.-Nombre d’habitacions

En cas que es pretengui llogar una masia completa, és necessari considerar el nombre de persones que passaran vacances en aquesta, per a adquirir una casa rural amb la quantitat d’habitacions adequada, poden ser de 2, 3 i fins de 12 persones o més.

3.-Ubicació

En funció als plans que es tinguin al fer vacances, sempre s’ha de considerar que tan allunyada del centre de la ciutat està la masia o si es compta amb llocs adjacents per a visitar.

4.- Serveis disponibles

Alguns d’aquests espais ofereixen piscines, pàrquing, calefacció o sistema de climatització i més. S’han d’analitzar tots aquests aspectes, segons la mena de vacances i les necessitats particulars dels hostes, per a llogar la masia perfecta a la Garrotxa.