On dinar a Beuda?

comer en beuda

La Garrotxa és una de la comarcar de la Girona que bé val la pena visitar, pels seus increïbles atractius naturals i els seus bells pobles, entre els quals destaca Beuda, situat en la serra del Mont aquest encantador poble reuneix un dels patrimonis romànics més importants de la regió, en el qual ressalten l’Església de Sant Feliu que data del segle XII i Monestir de Sant Sepulcre de Palera.

A més del seu encant i atractius, Beuda és també un lloc ideal per a gaudir de la gastronomia catalana, especialment de la cuina volcànica, típica de Garrotxa, en el present post volem portar-te a descobrir els cinc millors restaurants de Beuda.

1.- Restaurant La Torre
Situat a Maià de Montcal, aquest restaurant s’especialitza en cuina tradicional catalana, preparada amb receptes ancestrals que han passat de generació en generació i amb productes conreats en la pròpia regió, entre els seus plats destaquen la carn a la brasa, els cargols a la llauna, l’ànec rostit i una gran varietat de guisats realment exquisits.

2.- Restaurant Mas Pere Pau
Situat en una autèntica masia catalana que data de l’edat mitjana, aquest restaurant combina el seu bell entorn natural, amb l’exquisida cuina típica de la Garrotxa i l’atenció personalitzada i amable. És el lloc ideal per a gaudir d’un menjar casolà de molt alt nivell, entre els seus plats ressalten les carns a la brasa i els cargols a la llauna. Preparats amb ingredients propis de la Garrotxa i de l’Alt Empordà.

3.- Restaurant La Guixera
Situat en un atractiu entorn natural, aquest restaurant disposa d’amplis espais interiors i exteriors on es pot gaudir d’una gran varietat de plats de la cuina típica catalana, entre els quals destaquen les seves carns a les brases, els seus peixos i mariscos, així com les seves propostes veganes. Aquí es gaudeix de la veritable cuina catalana.

4.- Restaurant Santuari de Pelera
Situat molt prop del Monestir de Sant Sepulcre de Palera aquest restaurant s’especialitza la gastronomia catalana i mediterrània, els seus plats principals són el xai i la carn de bou, destaquen també els calamars i els peixos, després del menjar es pot gaudir d’una exquisida crema catalana o unes saboroses postres de cafè.

5.- Restaurant Ca Marcelino
Un dels restaurants de menjar tradicional catalana més interessant de Beuda, en la seva cuina destaquen plats com la vedella amb bolets i l’ànec amb peres, es disposa també de menú diari, menú infantil, menú per a grups i plats per a persones celíaques. És a més un lloc molt còmode que compta amb diversos salons, zona per a nens, zona d’aparcament i zona de càrrega per a cotxes elèctrics.