Vols amb globus a la Garrotxa

Una de les maneres més agradables de conèixer el Parc Natural de la zona Volcànica de Garrotxa és a través d’un passeig amb globus aerostàtic, per garantir una experiència inoblidable que proporciona als seus participants vistes sorprenents de l’inusual paisatge generat a causa de l’activitat de les constants erupcions.

A diferència de qualsevol altre recorregut, els vols en globus aerostàtics ofereixen a les persones una vista aèria de 360 graus, la qual cosa els permet apreciar d’una manera més apropiada tots els atractius naturals de la zona volcànica, així com també les muntanyes de Montserrat, els Pirineus i la mar Mediterrània.

És important esmentar que aquest tipus de tours aeris són duts a terme a primera hora del dia per a garantir un viatge còmode i segur, en comptar amb corrents de vent de menor intensitat, a més d’una temperatura més agradable, així que en general comencen entre les set i les vuit del matí depenent de l’època específica de l’any.

El temps aproximat del recorregut és d’una hora i mitja, la qual cosa permet apreciar la major part de la zona volcànica de la Garrotxa, a més la cistelles de la majoria de globus aerostàtics disponibles actualment compten amb la seva pròpia porta, per a garantir un accés còmode i segur a totes les persones.

Al mateix temps aquest tipus de tours també proporciona nombrosos beneficis i serveis addicionals als seus usuaris incloent estacionament gratuït, degustació de nombroses receptes durant el muntatge del globus, nombroses fotografies del recorregut i un certificat de vol.